top of page
Emina Bašić I Mindshifters Hrvatska

Emina Bašić

suosnivačica je programa Mindshifters Hrvatska te certificirani Life i Transitional Coach. Svoje je dvadesetpetogodišnje iskustvo upravljanja sustavima informacijskih tehnologija stekla na izvršnim pozicijama.

 

Uspješno je predvodila razvoj mnogih tvrtki od samih početaka te je vodila timove i projekte na različitim funkcijama. Surađivala je s vodećim međunarodnim softverskim i hardverskim tvrtkama, među kojima se ističu Microsoft, IBM, Kaspersky, Veeam, VMware i McAfee. S obzirom na stečeno poslovno iskustvo, razumije trenutne tehnološke trendove, tržišni potencijal te poslovne prilike u B2B i B2C segmentima.

 

Emina je veliki dio svojega poslovnoga puta posvetila obrazovanju, pri čemu je stekla certifikate na svjetski poznatim institucijama. Svoje je putovanje započela u Sjedinjenim Američkim Državama na Harvard Business School, a nakon toga, stekla je i međunarodne certifikate u području osobnoga i poslovnog razvoja. Dugogodišnjim iskustvom u radu s najvećim svjetskim IT kompanijama, Emina je prošla sve faze poslovnoga i osobnoga razvoja, a svoja znanja dijeli sa svima koji žele promjenu i ne boje se izići iz svoje komforne zone. Dobitnica je brojnih domaćih i međunarodnih nagrada.

Upisi u tijeku

Mindshifters program prima nove polaznike koji žele postići osobnu i/ili profesionalnu transformaciju kroz 12 tjedana uz podršku stručnjaka.

bottom of page